torstai 19. kesäkuuta 2014

Huippukiva maasto Ladyllä!

Tänään menin Kiviharjuun maastotunnille. Harvoin maastoilen muualla kuin kotona ja vierailla hevosilla, mutta onneksi sain ratsukseni tutun ja turvallisen Ladyn! Tiesinkin jo etukäteen, että menen Ladyllä mutta onhan se aina yhtä ihanaa lukea tuntilistasta "Pinja - Lady" :D Maasto oli vasta vikalla tunnilla, ja menin tallille jo ajoissa. Katsoin muita tunteja jne.

Lady oli koko maaston ajan pirteä. Ajattelin, että se varmaan on ihan säikky ja niin edelleen, mutta eihän se säikkynyt kuin pari kertaa alkumatkasta. Poni oli tosi menossa ja yritti koko ajan kiilailla muiden ohi, koska täysii ois ollu erittäin kiva mennä :D Laukat meni vähän siinä että yritin pitää Ladyn suht. rauhallisessa vauhdissa... Viimeinen laukkapätkä oli kuitenkin ihan super, tunsin selvästi että poni oli avuilla ja pystyin vaan antamaan lisää ohjaa ilman että Lady olisi singonnut kuuhun. Alkumatkasta oli ihan hyvä ilma, mutta loput satoi vettä. Oli kuitenkin ihan huippua, pitää ottaa joskus uudestaan!

Parhaat korvat :D♥

10 kommenttia:

  1. :* oliks sullaki tollain hotti liivi ;)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rajota nyt oikeesti tota turhaa spämmimistä ^ ja jatkuvaa kyselyä, kaikesta ei tartte kirjottaa niin_ yksityiskohtasesti joka asiaa myöten. ~ nea

      Poista
    2. Niimpä ^... Mutta käytiin joku vajaa 10km ja kolme ratsukkoa oli.

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mitään :) kiva kun oot aktiivinen kuitenkin!

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  4. Miksei täällä ole "Minä" sivua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo saaanu vielä aikaseksi tehdä :D yritän saada pian valmiiksi.

      Poista