maanantai 13. lokakuuta 2014

Muutoksen tuulia

Blogissani tapahtuu nyt melko suurikin muutos. Nimittäin päätähdeksi astuu Rullen lisäksi nyt myös Patu!

Patu on isosiskoni Jennan hevonen. Nyt kuitenkin, kun Jenna ei asu kotona, Patulle ei ole ketään säännöllistä liikuttajaa. Lisäksi totuushan on, että Rulle ei ole minulle enää sopivan kokoinen. Tekee siis hyvää, että menen itse myös sopivan kokoisella hevosella. Rullea tulee kuitenkin näkymään blogissa vielä, joten älkää siitä huoliko! Nyt menen kuitenkin Patulla suurimman osan valmennuksista (ja myöhemmin kisoistakin), ja Rullen kanssa keskitytään pitämään hauskaa. Rulle on kuitenkin ollut koko elämänsä lähes jatkuvasti aktiivisessa käytössä - rennompi kausi tekee ponille ihan hyvää. Menen kuitenkin Rullella vielä toivon mukaan ainakin parit kisat, sillä Patun kanssa ei olla tosiaan vielä valmiita kisoihin.

Nyt voisin kuitenkin kertoa Patusta vähän lisää. Patun oikea nimi on Patuska, mutta lempinimiä löytyy laidasta laitaan. Patu, Pape, Pamppi, Pamppa, Möhkis... Patu on tamma poikamaisesta nimestään huolimatta ja rodultaan suomenhevonen. Patu ei ole kovin korkea, ehkä noin 150-155cm. Leveyttä löytyy kuitenkin ihan tarpeeksi :D

Tämä koko tilanne on myös itselleni aika iso muutos. Patu on oikeastaan Rulleen verrattuna ihan päinvastainen ratsastaa. Tämä on kuitenkin todella hyvä ratkaisu - Patu saa liikuntaa ja minä saan mennä sopivan kokoisella hevosella. Ja pakko myöntää, olen löytänyt Patusta ihan uusia puolia varsinkin eilisessä valkassa :) Eiköhän me toimeen tulla, vaikka Patu ei ehkä olekaan ihan se "unelmieni hevonen".

vähän ennakkomateriaalia eilisestä valmennuksesta. kirjoitan siitä oman postauksen lähiaikoina, mutta kerron kuitenkin että meni tosi hyvin ekaksi valkaksi!

17 kommenttia:

  1. Uu ;D Hienoa menoa kuitenkin teillä ja mukava päästä lukemaan myös patusta :)

    VastaaPoista
  2. No johan on! :D ihmettelinkin miksei Rullista näkynyt kisoissa viikonloppuna. Saat Patun kulkemaan erittäin hienosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D No älä huoli, kyllä me Rullen kanssa tullaan varmaan kivarin seuranmestaruuskisoihin :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Oi kun näyttää hienolle tuo teidän meno! ♥ ja jos sulla on tubetili niin minkä niminen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On mulla, löytyy ihan kirjottamalla hakuun Pinja R. mutta en kyllä oo tehny kunnon videoita ikuisuuksiin :D

      Poista
  5. Kivasti näyttää Patu menevän ja hyvä että saat mennä sopivan kokoisella hevoselle. :) Menetkö kuitenkin vielä Rullellakin pääasiassa itse/suurimman osan viikosta? Et kuitenkaan vielä kauhean pitkä ole Rullelle ja et varmasti paljoa painakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Menen Rullella aina kun ehdin ja jaksan, Patua pyrin kuitenkin liikuttamaan enemmän. Ponilla on nyt se rennompi kausi eli lähinnä maastoillaan ja pidetään hauskaa! Painon puolesta ei ole mitään ongelmaa, mutta kun valmentajanikin pituudesta mainitsi, niin motivaati vähän laski Rullen kanssa treenausta kohtaan.

      Poista
  6. Teetkö postauksen viime kisoista Rullella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En välttämättä. Ehkä jos joskus ei ole mitään muutakaan postattavaa, mutta todennäköisesti en tee :)

      Poista
  7. Ootko ikinä ratsastanut Rytyllä? Jos et niin meinaatko joskus ratsastaa sillä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vielä, ja enköhän joskus Rytylläkin ratsasta :)

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, muut ponit -osioon sen laitan kun ehdin!:) Omaa sivua en sillä koe enää tarpeelliseksi pitää, kun en kuitenkaan kivarissa nyt käy.

      Poista