maanantai 20. heinäkuuta 2015

Uusi kavioliitto

Ylläpito 20.7.2015 -> 

Tänään on meidän tallissa jännittävä päivä, sillä laumaan saapui uusi jäsen!

The best of (f)all -blogin lukijoille tämä poni onkin jo ennestään tuttu. Millan Denise tuli siis tänään minulle ylläpitoon. Opiskeluiden takia Milla ei voinut enää oikein pitää kolmea ponia. Ja kun Patu nyt saikkuilee eikä välttämättä enää kestä käyttöä, tarjoutui minulle mahdollisuus ottaa Denise ylläpitoon. Kävin kokeilemassa Deniseä noin kuukausi sitten, ja tykästyin siihen todella, ja nyt tamma sitten seisoo (tai oikeastaan syö :D) pihassamme.


Denise on 15-vuotias tilastohevostamma, sen roduksi on arvioitu ratsuponi/risteytysponi. Säkäkorkeus on 145cm. Tamma on syntynyt Hollannissa ja tullut sieltä Saksan kautta Suomeen vuonna 2009. Denise on hirmuisen kiltti hoitaa, ratsastaessa se on reipas ja herkkä. Poni on ehkä hiukan enemmän estepainotteinen, mutta taitaa myös koulukiemurat ihan hyvin. Olen lukenut Millan blogia kauan, ja Denise on aina ollut Millan poneista minun lempparini. Varsinkin pienempänä kaunis, valkoinen ja pirteä poni oli oikeastaan kaikki mitä olisin voinut hevoselta toivoa. En olisi silloin uskonut että vuosien päästä Denise onkin minulla! Olen kuitenkin tosi iloinen että asiat menivät näin, nyt minulla on taas oma treenikaveri :)

Laitettiin Denise melkein heti samaan laumaan Rullen ja Patun kanssa. Mammat tulevat ihan hyvin toimeen keskenään, kaikki keskittyvät lähinnä syömiseen... Mitään kovin suurta actionia emme siis saaneet nähdä :D


Denisen kanssa aloitellaan työt sen mukaan miten tamma kotiutuu. Nyt ainakin se tuntuu viihtyvän ihan hyvin, joten enköhän lähipäivinä jo kiipeä kyytiin. Mitään tavoitteita en meille tässä vaiheessa aseta, pitää katsoa miten alkaa Denisen kanssa sujumaan! :)


Huhhuh, toivottavasti muistin kertoa kaiken oleellisen :D Jos jotain jäi epäselväksi, kyselkää sitten ihmeessä! Kuulumisia on luvassa lähiaikoina lisää, ja ulkoasukin vaihtuu kunhan saan Denisestä vähän parempia kuvia :)

10 kommenttia:

  1. Onko Ryttykin laumassa? Mutta hieno hevonen ja onnea teille tulevaisuuteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rytty asuu nyt muutaman kilometrin päässä toisella tallilla, tulee kyllä varmaan pian kotiin :) Kiitoksia!

      Poista
  2. Jes! Ihana että sinullakin on nyt oma ratsu kotona :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut uudesta ylläpito ponista. ♥ täällä innolla odotan treeni postauksia! :)

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kauanko Denise on sulla ylläpidossa? Onko mahdollisuutta ostaa se myöhemmin? :) ONNEA!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä ihan varma kuinka kauan, luultavasti kuitenkin tosi pitkään :) en usko että kuitenkaan ostetaan ponia.

      Poista
  6. Onnea Denisen kanssa! :) Todella kaunis poni kyllä. Liikutetaanko Rullea tällä hetkellä ollenkaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Denise on :) rullea liikutetaan, joskin vähän turhan harvoin.

      Poista