maanantai 26. lokakuuta 2015

Syksyiset estetreenit

Yritän saada nyt esteitä treeneihin mukaan vähän useammin, jos vaikka sekin puoli alkaisi toimia vähän paremmin. Etenkin nyt pitää vielä ottaa ilo irti sulasta kentästä, talvella tulee hypättyä kuitenkin vähän harvemmin.


Tänään keräsin itseni ja rakensin kentälle kolme estettä aika yksinkertaisesti. En halua ottaa meille vielä mitään hankalia tehtäviä ilman valmentajaa, joten pysytellään helpoissa tehtävissä niin hyvä fiilis säilyy molemmilla. Denise olikin tänään etenkin alkuun pienillä esteillä tosi kiva. Ei edes yrittänyt ottaa vauhtia ilman lupaa ennen estettä ja minä sain päättää pitkälti ponnistuspaikat. Siitä se kuitenkin alkoi pian muistuttaa esteillä sitä normaalia Deniseä. Eipä sekään kyllä haittaa, kivahan se on kun toinen on innoissaan. Tamma kyllä todellakin rakastaa esteitä ihan yli kaiken, pärskii ja on niin iloisen oloinen aina päästessään hyppäämään. Minäkin olen kyllä oppinut tykkäämään esteistä nyt Denisen kanssa, ehkä syvällä sisimmissäni asustaa kuitenkin esteratsastaja?





En vaan osaa myödätä mitenkään järkevästi :D Näiden kuvien perusteella saisi olla lyhyemmät jalustimetkin, pitää muistaa laittaa ensi kerralla.

Lopuksi otettiin vähän videotakin, kun alkoi olla aika hämärää kuvien ottoon. Kauhean nopeasti tulee kyllä pimeä jo, kohta ei enää ehdi maastoon koulun jälkeen valoisalla. Videolla on nyt kaikki hypyt mitkä tallentui, eli huonompiakin hyppyjä näkyy.

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvältä näyttää meno! Denisehän näytti kivan rauhalliselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas! Yllättävän rauhallinen oli joo :DD

      Poista
    2. Btw. haastoin sut! http://kouluponi.blogspot.fi/2015/11/hevosen-omistaminen-kuvina.html

      Poista