maanantai 12. lokakuuta 2015

Baanailua ja muuta mukavaa

Koulutreenit on mennyt viime aikoina Denisen kanssa oikein kivasti! Välillä on tietenkin niitä päiviä, kun saadaan vaan tappelu aikaan ja mikään ei toimi. Vaikka yleensä silloinkin lopussa tulee kyllä tosi hyviä pätkiä.

Suurimmat ongelmat on meillä tällä hetkellä kouluillessa lähinnä tamman jäykkyys ja ajoittain hidas reagointi ohjalle. Kun en saa heti haluamaani asiaa läpi, minusta tulee sellainen "kaikkitännehetinyt" -tyyppinen ratsastaja, ja en malta rauhassa vaatia vaan hermostun. Myös jos avaan sisäkättä taivutusta helpottaakseni, kallistun samalla koko kropallani sisälle... No, virheitä tehdään jotta opitaan!

Edellinen kouluvalmennus meni aika huonosti. Saatiin toki ihan hyviäkin pätkiä, mutta lähinnä jäi huono maku suuhun. Tehtiin "hannunvaakuna" -kuviota, eli vähän kuin neliapilan muotoista kuviota, kulmaan voltit ja volttien välissä selkeästi suoraan. Googlettakaa jos ette saa selityksestä selvää :D Kuitenkin, kun taivutuksen läpi saamisessa on vielä haasteita, jouduin tekemään aika monta volttia putkeen ja kuski sai noottia liian hätäisestä toiminnasta ja kallistumisesta sisään. Kallistuminen sitten vaan vaikeuttaa Denisen taipumisyritystä. Olenkin kotitreeneissä yrittänyt keskittyä erityisesti korjaamaan tuota ongelmaa.


Hypättiinkin muuten tuossa pari viikkoa taaksepäin jumppasarjaa. Meni ihan kivasti, vauhtia tietenkin löytyi taas aika reippaasti :D Nostettiin viimeistä okseria, isoimmillaan se taisi olla 85cm.



Kamala kun näitä kuulumisia kertyy rästiin, pitäisi varmaan postata vähän ajankohtaisemmin näistä! Syksyisiä poseerauskuviakin on ehditty ottaa jo, Denise ei kyllä ollut mitenkään kuvauksellisella päällä. Pari ihan ok kuvaa saatiin kuitenkin.

Ylempi kuvattu 23.7.2015 ja alempi tasan kaksi kuukautta myöhemmin eli 23.9.2015. Muutosta näkyy jo, tamma tosiaan oli Millan luona vähän kevyemmällä käytöllä kun taas nyt on päässyt kunnolla liikkeelle. Pitää ottaa taas marraskuussa samanlainen kuva, jos silloinkin näkyisi eroa!


Denise vietti pientä lomaakin tuossa viime viikolla, teki kyllä ihan hyvää ainakin eilisen kouluilusta päätellen.

Tänään oli syksyn ensimmäinen sänkkäripäivä! Molemmilla oli ihan superkivaa, pakko mennä vielä uudestaankin kun vielä kelit sallii, ei ole märkää eikä jäistä. Denise on kyllä aivan täydellinen kaveri peltobaanailuun, vauhdikas mutta jarrut toimii moitteettomasti. Ja aika hieno sumukin sattui tänään kuvia varten, meinasi kyllä valo jo loppua niin siksi ovat aika rakeisia. Tykkään näistä kuitenkin tosi paljon!






Täysiii!


Pahoittelut hieman sekavasta postauksesta! Ei pitäisi koskaan jättää näin paljon kuulumisia yhdelle postauskerralle, mutta nyt on blogi taas suunnilleen aikataulussa.

3 kommenttia: