maanantai 16. helmikuuta 2015

Pitkästä aikaa

Minua ihan hävettää näin kamalan epäaktiivinen postaustahti! Aika kuluu niin nopeasti, edellisestä postauksesta on kulunut jo yli kuukausi. No, ehkä se inspiraatio blogiin löytyy taas joskus (tai sitten ei). Joka tapauksessa paljon on ehtinyt tapahtua tässä kuukauden aikana, joten aloitetaan kuulumisten merkeissä.

Patun kanssa ollaan tänä aikana käyty kaksi tai kolme kertaa valmennuksissa. Avotaivutusten kanssa on edelleen ollut paljon ongelmia, mutta vastapainoksi ollaan saatu tosi kivojakin pätkiä. Hyvät pätkät tulee lähinnä ravissa, laukan kanssa on vielä tekemistä että saadaan se oikeasti kunnolla toimimaan.


Olin muutama viikko takaperin eräällä superkivalla tuntiponilla estetunnilla! Oli tosi kiva tunti, vaikka yhden kerran päädyinkin maneesin hiekalle... :D Kyseessä tosiaan aika herkkä poni, joka huomaa kyllä pienetkin virheet. No, opinpahan ainakin sen ettei sitä ponia jätetä yksin esteelle. Nilkka otti vähän osumaa, muttei pahemmin kuitenkaan mitään käynyt. Tekee ihan hyvää minulle hypätä vähän tarkemmillakin poneilla kuin Rullella tai Patulla, jotka käytännössä hyppäävät aina kun vaan ohjaan ne esteelle.


Patun liikuttelut on meinannut jäädä aika vähään, sillä pohjat on ihan järkyttävässä kunnossa nyt. Pellolla ja metsässä on kova hanki ja kenttä sekä tiet on yhtä luistinrataa. Ja vaikka tiet olisikin hyvässä kunnossa, niin Patun kanssa yksin maastoilusta ei oikein tahdo tulla mitään. Kunhan Rytty tulee taas kotiin niin päästään toivon mukaan tekemään edes jotain.

Kenttä oli joskus vielä ihan ratsastuskunnossa


Kevää lähestyminen kyllä piristää mieltä tosi paljon. Matkalla bussipysäkille ei enää tarvitse lamppua. Koulun jälkeen ehtii vielä ratsastamaan. Patun talviturkin pudotuskin on jo hyvässä vauhdissa! Onneksi enää tämä viikko koulussa ja sitten onkin jo hiihtoloma.

Kun saisi tuota mahaa vähän pois...

Maailman kaunein :)

7 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kiva ku postasit! Ihana Patu ♥.♥

    VastaaPoista
  3. Menetkö bussilla kouluun? Miten paljon kuluu aikaa joka aamu, että pääset kotiovelta koulun pihalle? :) Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu menen :) Aikaa menee suunnilleen tunti, lähen kotoa vähän seitsemän jälkeen ja olen koululla n. 8.10.
      Kiitos!

      Poista
  4. Voisitko tehdä patun varusteista varustepostauken? Kiva kun taas postasit :)

    VastaaPoista