tiistai 28. heinäkuuta 2015

Tästä se lähtee!

Tänään oli meillä Denisen kanssa ensimmäinen valmennus. Valmentaja saapui siis meille kotiin, nyt eka kerta mentiin ihan yksityisvalmennuksena.

Ensin valmentaja vähän kyseli mitä kaikkea ollaan jo ehditty tekemään tässä viikon aikana. Sitten tsekattiin alkutilanne käynnissä ympyrällä pyytäen eteen alas ja etuosaa sisälle. Oikea kierros on selkeästi Deniselle hankalampi suunta, ja se ei oikein mielellään taipuisi siihen kierrokseen. Saatiinkin kotiläksyksi jumppailla tosi paljon päätä oikealle! Muuten Denise ymmärsi jutun idean tosi hyvin. Nyt alussa lähdetään etenemään tosi rauhassa kasvattaen tamman kuntoa ja lihaksia paremmiksi, lähinnä vaan eteen alas -meiningillä että Denise varmasti käyttää itseään oikein. Minusta tuntuukin kyllä vielä vähän siltä että jos otan ohjat ihan kunnon tuntumalle, tamma vain jännittyy siitä.


Ravissa haettiin aika lailla samoja asioita kuin käynnissäkin, eli eteen alas ja nenää sisälle. Käänneltiin myös vähän pienempiä voltteja sisälle. Tarkoitus oli säilyttää ulkoa "käden painoinen" kontakti, mutta tarvittaessa antaa vähän pois jos ei pää muuten siirtynyt sisälle. No, videolta jälkeenpäin katsottuna ulko-ohjan kontaktia ei oikeastaan pahemmin ollut... :D Ihan pienestä asiasta jonka Denise teki oikein palkattiin jo, oikeassa kierroksessa erityisesti, kun tammalle on selkeästi tosi hankalaa tuoda päätään sisälle. Sisältä ei otettu ollenkaan taakse (ja ulkoakin sallittu pidäte on vaan nyrkin puristus), vaan sisäohjan suunta oli eteen ja sivulle ja heti myötäys kun pyydetty asia menee läpi. Denise oli tosi kivan tuntuinen! Venytti itseään hienosti alas. 



Olen valmennukseen ja Deniseen tosi tyytyväinen, ja valmentajakin taisi tykätä tammasta...! Lopussa valmentaja sanoikin että luonne Denisellä on ihan kymppi, se tekee aina pyydetyn asian jos vain pystyy. Nyt vaan innolla odotellen seuraavaa valmennusta, joka on ensi viikon torstaina!

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. sinut on haastettu, http://christajaponit.blogspot.fi/2015/07/43-liebster-awards-haaste.html

    VastaaPoista