sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pientä taukoilua

Inspiraatiota blogiin ei ole taas suuremmin ollut, mikä näkyy postaustauolla. Yritän tsempata, mutta en lupaa mitään sen suhteen että postauksia tulisi kovin usein.

Olemme päässeet onneksi taas säännölliseen valmentautumisrytmiin (toisin kuin postaussrytmiin...). Tällä- sekä viime viikolla meillä oli valmennus. Viime viikon tunnista en kirjoita ihmeempiä, sillä YouTubella on jotain minua vastaan enkä saa videota ladattua. Meni kuitenkin ihan hyvin ja Rulle oli kiva ratsastaa.

Sitten tämän viikon valmennukseen. Aloitettiin tekemällä loivaa väistöä pitkällä sivulla takapää sisäänpäin ja lyhyillä sivuilla takapää ulos. Ei mennyt kovin hyvin, sillä ponin pään ympärillä pyöri kärpäsiä jotka ötökkähupusta huolimatta häiritsivät Rullea, ja molempien keskittyminen oli vähän mitä oli.


Ravissa verkattiin kevennellen ja tehden voltteja. Rulle liikkui hyvin eteenpäin, mutta oli aavistuksen painava kädelle. Toki se pehmeni taivutellessa, eikä ollut lopussa lähellekkään niin raskas.



Hetken ravailun jälkeen siirryimme laukkaan. Laukkasimme voltilla, ja sain tosissani vaatia ponilta taipumista johtamalla sivulle. Saatiin ihan kivoja pätkiä laukassa, vaikka on mennyt paremminkin. Rullen laukkaa pystyy kuitenkin vielä kehittämään, ja yksi hyvä keino siihen on laukata pienemmilläkin ympyröillä kuin isoilla pääty- ja keskiympyröillä, mitä minun on tapana tehdä.

Loppuraveissa poni oli tosi pehmeä, rento ja kiva ratsastaa. Valmennuksesta jäi ihan kohtalainen fiilis - meillä on ollut paljon parempiakin päiviä, mutta tuli kuitenkin pätkiä joista on syytä olla tyytyväinen!


3 kommenttia:

  1. Ratsastat niin hyvin ja oot tooooooosi nätti ja Rulle on söpö! Ois niin kiva olla sä ku sun elämä on niin upeeta varmasti. Oma poni ja oma talli, pääsee ratsastamaa joka päivä! Oot vaan niin älyttömän upee ja nätti! :)))

    VastaaPoista
  2. Sellanen postaus olis kiva missä laitat Rullesta ja susta sekä Ladysta ja sinusta kuvia, sellasia sun lemppareita ja hyvin onnistuneita! Ja sitten lisäksi vielä niitä huonoja ja ihan pilalle menneitä ja hassuja kuvia :D jos oot siis ne huonot kuvat säästäny :)

    VastaaPoista
  3. Olis kiva jos tekisitte Riinan kanssa joskus yhteisen videopostauksen! Jotenkin kivasti toteuttaisitte ;) heh, laitoin saman Riinankin blogiin :)

    VastaaPoista