torstai 14. elokuuta 2014

Arjen aloitus

Minulla alkoi koulu tiistaina. Meillä oli normaalipituinen päivä eli 8.15 - 14.10. Minulla on ihan kiva lukujärjestys sekä sain mukavat valinnaisaineet (4 tuntia viikossa kuvista, kaksi tuntia köksää ja tunti lukevaa). Aloitin nyt siis kahdeksannen luokan.

Koulun jälkeen jaksaa vielä hoitaa ponin liikutuksen kunnolla kun hepat on vielä ulkona yötä päivää, mutta talvella kun on pimeää, kylmää, hevosten vesiämpärit jäässä ja kenttä kuin luistinrata, ei ratsastus ja yleensäkään talliin meno houkuttele niin paljoa. Onneksi täksi talveksi saadaan varmaan maneesi suht. lähelle omaa tallia, niin sinne pääsee edes välillä sulalle pohjalle ratsastamaan.

Oikeastaan odotan jo vähän kylmempiä kelejä, että ötökät lähtisi. Lähinnä siis Rullen kannalta, sillä se on hangannut viime aikoina harjaansa ja häntäänsä todella paljon. Ilmeisesti polttiasia on nyt aika paljon, tai sitten uusi aineemme mitä testaamme nyt ei tehoa kovin hyvin. Meillä on nyt Relaxant -hoitoseerumia. Aiemmin olemme käyttäneet Equimyl-nimistä rasvaa, mutta sitä ei juuri nyt Agrimarketissa ollut. Ei onneksi kauaa mene enää, niin Rulle pääsee eroon kesäihottuman oireistaan. Jos taas ensi kesäksi keksisi jonkun uuden taistelusuunnitelman kesäihottumaa vastaan. Ihottumaloimi meillä oli alkukesän, mutta Ryttypä päättikin hajottaa sen, huoh.

Ponilla oli näissä kuvissa vielä niin ihana harja ♥

11 kommenttia:

  1. Ompa teillä pitkät koulupäivät! Ois kiva jos kertoisit minkälainen sun lukujärjestys on. Ja rulle on niin söpö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kuusi tuntia joka päivä :) Voisin joskus esitelläkkin sen kunnolla. Onhan se ♥

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :)
      No ei nyt pahimmasta päästä(ei niin paha kuin esim. jallulla) mutta vaivaa ponia kuitenkin jonkun verran :(

      Poista
  3. Hankkikaa uusi loimi. Ei se poni voi olla koko loppuelämäänsä ilman lointa. Varmaan juuri sen takia hinkuttaa häntäänsä ja harjaansa. Kannattaa kokeilla pioneerin öljyä taikka Derfen lotionia&creamia. Nuo kaksi ovat monien ihottumaisten omistajien mukaan tehonneet ylivoimaisesti muihin tuotteisiin verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän ponilla on tehonnut vain yksi aine. Sekin " kotitekoinen" ja onko kauheasti järkeä ostaa aina uusi loimi jos aina joku poni hajottaa sen niin ettei voi korjata! Myöskään olen sitä mieltä että jos rulle on pärjännyt tähänkin asti ilman ( luulisin ainakin niin ) niin selviää jatkossakin. :) ja pinja hyvää lukuvuotta

      Poista
    2. eka anonyymi: tämä oli eka kesä kun edes kokeilimme pitää loimea ponilla, aiempina vuosina on pärjännyt ilmankin. Ja todennäköisesti Rytty sen uudenkin hajottaisi, eli pitäisi tarhata joku yksin ja se ei taas olisi mielestäni ollenkaan hevosenelämää. Kiitos vinkeistä, pitää kokeilla :)
      toka anonyymi: Niin, olisi se loimi kiva olla mutta turhauttaa ostaa kokoajan uusi kun hajoaa... ei ole mitään halpaa tavaraa nuo ihottumaloimet.
      Kiitoksia :)

      Poista
  4. Voi rulle on kyllä söpö russi! Kivan tuntunen blogi:) alan lukemaan tätä!

    VastaaPoista
  5. ootko oikeesti -00? luulin sua eka -02 :'''D

    VastaaPoista