torstai 17. heinäkuuta 2014

Kuulumispostaus

Sunnuntaina aikomus oli Jennan kanssa irtojuoksuttaa Rulle ja Patu (Rytty lähti Riinan kanssa leirille). Juoksutus kuitenkin päättyi lyhyeen, sillä Rulle ravasti takajaloilla todella lyhyttä askelta eikä ravaaminen selvästikään ollut mukavaa. Minulle nousi tietenkin heti kaikki kauhukuvat kinnerpateista ynnä muista. Tunnustelimme ponin läpi tallissa, mutta se ei aristanut mitään paikkaa.

Maanantaina katsoimme ponin liikettä. Alkuun se oli edelleen hieman jäykkä takajaloista (kuitenkin selvästi parempi kuin sunnuntaina), mutta hetken juostuaan liikkui puhtaasti. Päätimme, että alan liikkuttaa Rullea, niin nähdään miten se reagoi liikutukseen. Tämä viikko ollaan muuten menty metsässä rämpien, kentällä kouluillen ja eilen mentiin pellolla. Rulle on tuntunut pääosin normaalilta, joten vaikuttaa että selvittiin vaan säikähdyksellä. Onneksi näin!

Sunnuntaina suuntaankin Kiviharjuun leirille ja viivyn siellä perjantaihin asti. Riina huolehtii Rullen liikutuksista sen aikaa, kun olen leirillä. On kamalaa jättää Rulle tänne ja itse lähteä muualle, mutta minulle tekee ihan hyvää päästä menemään muilla hevosilla kun vain Rullella. Ikävä varmasti tulee pikku ponia, mutta onneksi saan sitten olla koko viikon Ladyn kanssa ♥

Yritän postata vielä kerran ennen leiriä, mutta jos en ehdi/jaksa, niin palaillaan leirin jälkeen!

rist. ruuna Kleiner "Jerry", viime vuoden leiriltä

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Onneksi rullella ollut mitään vakavampaa sillä tiedän tuon huolen omasta ponista. Nauti kunnolla leiristäsi
    Ps:kai teet leiripostausksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä... Ihan kamala tunne kun omalla ponilla on jotain D:
      Totta kai teen :D

      Poista