sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kouluilua ja leikkikisoja

Perjantaina kouluiltiin Rullen kanssa ihan vaan askellajit läpi ja muita perusjuttuja. Rulle oli taas tosi kiva ratsastaa, kevyt kädelle ja toimi hyvin pienillä avuilla. Riina oli kuvailemassa meitä, joten tässä nyt pari kuvaa!





Poni makoili karsinassa ennen ratsastusta ♥

Eilen olikin sitten ihan eri meininki, nimittäin järjestettiin kolmen ratsukon turvin leikkikisat! Osakilpailuja oli kolme: Ensimmäisessa oli pujottelu, toisessa tehtävärata ja kolmas oli "Kivi lusikassa".

Olimme Rullen kanssa koko kisassa toisia :D Pujottelussa tuli Patun kanssa tasapeli. Tehtäväradalla olimme toisia, samoin kiven kuljetuksessa. Lopussa teimme vielä kaikkea mitä sielu sietää, hyppäsimme mm. vähän pientä estettä ja teimme kaikkea ei-niin-vakavaa.




Rulle arvostaa ja mun ilme on jotain hyvin mielenkiintoista :DD

3 kommenttia:

  1. Vähänkö Rullella on jo pitkä tukka! Meinaatteko pitää sen tollasena vai annatteko kasvaa pidemmäks? Ja onko teillä paljon ötököitä että ootteko joutunu käyttää Rullella ötökkäloimea? :) Mä rakastan aina tollasii leikkitunteja ratsastaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, annetaan kasvaa vapaasti ainakin niin kauan kunnes poni hankaa sen niin rumaksi että on pakko leikata pystäriksi (rullella siis kesäihottuma) :D On niitä, mutta loimea ei käytetä sillä Rytty tuhosi sen...

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista