sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Video- ja kuvamateriaalia esteiltä ja koulusta

Videoita kotitreeneistä etenkään koulupuolelta ei ole ollut blogissa hetkeen, joten tänään luvassa sellaista! Videolta kehityksen näkee itsekin selkeämmin kuin kuvista.

Maanantaina ohjelmassa oli puomi- ja estetehtäviä. Denise oli oikein kiva ja rauhallinen! Pyrin tasaiseen tahtiin ja kuitenkin etenevään laukkaan.




Aika pienillä esteillä pysyteltiin tällä kertaa, lopuksi pari estettä oli n. 70cm. Mun oma istunta esteillä on mennyt hirveesti huonompaan suuntaan kyllä, aivan järkyttävä :D



tässä näkyy pahimmat virheet, jalka takana ja koko muu kroppa aivan liian edessä...


Sileällä on mennyt pitkän aikaa tosi hyvin, saa nähdä milloin kääntyy taas laskuun... Laukka on mennyt varsinkin nyt paljon eteenpäin ja on aika rentoa ja kolmitahtista. Vuoden työskentely yhdessä alkaa siis tuottaa tulosta!



Materiaalit on tiistailta. Denise oli tällöin aika hyvä ratsastaa, se oli vähän turhankin "rauhallinen" ja jäi hiukan pohkeen taakse. Sitä sai patistaa oikein kunnolla pyörittämään laukkaa ja ravi jäi videolta katsottuna turhan hitaaksi ja ponnettomaksi. Muuten oli oikein kiva ratsastaa rauhallista ja yhteistyöhaluista ponia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti