lauantai 10. tammikuuta 2015

Kuulumisia vuodenvaihteesta

Ulkoasu vaihtui tänään vähän talvisempaan. Jouluinenkin banneri ehti jo käväistä täällä, mutta kovin moni ei sitä varmaan huomannut sillä en tainnut postata ollenkaan jouluisen ulkoasun täällä ollessa. Joulu kuitenkin meni jo, joten en halunnut pitää enää niin punaista ulkoasua. Banneri on nopeasti tehty, yksinkertainen ja ehkä vähän tylsä, mutta saa luvan pysä täällä ainakin väliaikaisesti.

Minulla oli oikein mukava joulu ja uusi vuosi. Sain tosi kivoja lahjoja, kuten the Sims 3:n, Patulle uuden otsapannan, pari leffalippua ja muuta mukavaa. Laitan tähän väliin aatonaaton joulukuvailuja, kun peltoiltiin Patun kanssa.







Uuden vuoden vietin kaverini kanssa. Vuosi 2014 meni kyllä ihan yhdessä sekunissa, todella mahtava vuosi kaiken kaikkiaan. Kiitos 2014 ♥



Pian uuden vuoden jälkeen alkoi jo koulu. Onneksi 6.1 oli loppiainen, eli minulla oli vain päivä koulua ja sen jälkeen taas päivä lomaa. Koulu on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka olen nukkunut ihan liian vähän tällä viikolla.

Pakko taas kerran hehkuttaa, että Patu on ollut taas niiiiin upea kotitreeneissä. Keskiviikkona pellolla se oli tosi kivasti kuulolla, ja varsinkin tänään perjataina kentällä tamma oli ihan mahtava! Meidän uusi satulakin on ollut tosi hyvä. Viikko sitten perjantaina kävi tosiaan satula-auto, ja sieltä löytyi meille molemmille hyvä satula. Merkiltään se on Cliff Barnsby, mallista minulla ei ole mitään hajua. Se on myös ihan siistissä kunnossa vaikka onkin käytetty. Kaiken kaikkiaan tosi kiva satula, ihan mahtavaa että saatiin nyt meillekin oma koulusatula.

Sunnuntaina on luvassa estetunti Patun kanssa. Ei varmasti hypätä kuin joitain ihan pieniä ristikoita Patun jalkojenkin kannalta, mutta minua kuitenkin jännittää aika paljon. En ole nimttäin ikinä aiemmin hypännyt Patulla. Mutta kerta se on ensimmäinenkin, ja eiköhän se ihan hyvin mene. Näillä näkymin saadaan onneksii kuvaajakin, eli materiaaliakin meidän hypyistä on tulossa!

6 kommenttia:

  1. Ihanii kuvii ja hieno banneri :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hei! Eiks teillä käy valmentamassa se kymen ratsupalvelujen ope Piia? Olisin mahdollisesti kiinnostunut alkamaan ratsastamaan siellä kymen ratsupalvelu paikassa? Tiiätkö onko siellä siis tunteja joihin voisi osallistua tallin hepoilla? Minä päivinä siellä pidetään tunteja ja mitä tunteja (koulu/este..) ja minkä tasoisia tunteja on milloinkin? Minkä tasoisia (suunnilleen) hepat ovat ja kuinka korkeita? Ilmeiseti siellä ei ole kauheasti heppoja ni siks kysyn noita korkeuksia kun olen n. 170cm pitkä.. Tallilla ei ole ilmeisesti kotisivuja niin mitä kautta tuonne voisi ottaa yhteyttä? Paljonko tuolla muuten maksaa tunnit? Ja onko tuolla paljon tuntilaisia? Sori kauheet kyselyt mutta toivottavasti vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä käy! En viitsi kauhean yksityiskohtaisesti näin julkisesti kirjoittaa, mutta on kyllä mahdollisuus osallistua tunneille tallin hevosella. Piian numeron varmaan löytää googlesta, kotisivuja ei tosiaan vielä ole. Kannattaa soittaa sinne itse, sieltä osataan sitten varmasti kertoa enemmän :) En tosiaan halua tässä kertoa kauheasti mitään sillä ei ole lupaa kirjoittaa tallista näin julkisesti, mutta jos sinulla on esim. facebook niin voisin siellä vaikka kertoa enemmän?

      Poista