lauantai 20. joulukuuta 2014

Kännykkäkuvia

Minulla ei ole nyt oikein muuta postattavaa, mutta teki kuitenkin mieli tulla kirjoittamaan jotain niin ajattelin laittaa teille nähtäväksi kännykällä otettuja kuvia, joita on kertynyt noin kuukauden ajalta.

Patu lähdössä töihin

Matkalla kotiin Joensuusta, oltiin moikkaamassa siskoani joka asuu nykyään siellä :)

Patun kanssa lähdössä metsään!

Tilasin vähän aikaa sitten Patulle uuden huovan, toi on oikeasti tummansininen mutta 
kuvassa näyttää ihan mustalta :|

Rullen, Jennan ja Patun kanssa maastossa. Oli muuten tosi ihanaa, laukata lumisateessa auraamatttomalla tiellä jossa ei ole kulkenut edes autot vielä!

Ponii :3

Käytiin Rullen kanssa tänään pellolla, vitsi pikkunen oli innoissaan! Patunkin kanssa pellolla käytiin mutta kun hepalla on vaan etujaloissa tilsakumit niin se vähän liukasteli. Rullen kengätön kavio kuitenkin piti hyvin.



Todistus :D Olen tyytyväinen, keskiarvo 8,64 :)

Ei noita kuvia nyt hirveästi ollut, mutta onpahan ainakin nyt postattu. Tosiaan minulla alkoi tänään joululoma, vihdoin! Olin tosin maanantain ja tiistain pois koulusta järkyttävän kurkkukivun ja päänsäryn takia, että lomailin vähän jo silloin :D Nyt saan kuitenkin istua kotona 5.1.2015 asti, jee! Patulle saadaan satulakin ihan pian, nimittäin 30.12 tulee satula-auto naapuritallille. Toivotaan että Patulle löytyy joku hyvä ja suht. edullinen satula. 
Palaillaan taas!

1 kommentti: