sunnuntai 19. lokakuuta 2014

En tällaiseen oo uskonut





Voi, kun olen kiintynyt Patuun nyt niin kovasti! En olisi ikinä uskonut että siitäkin hepasta saa näin  paljon hyvää irti. Aiemmin en ole Patusta oikein tykännyt, sillä se on lähinnä vain kuskannut minua eikä toiminut mitenkään hyvin. Nyt kun alan päästä jyvälle siitä, miten heppa toimii, niin olen huomannut että se onkin oikeasti todella kiva ratsastaa. Kyllä voi mielipide muuttua, kun nyt vasta viiden vuoden jälkeen olen alkanut tykkäämään Patusta.

Perjantaina ollut valmennus ei mennyt oikein hyvin, mutta ei aina voi mennäkkään. Tehtiin ensin pieniä takaosakäännöksiä neliöllä, ja se sujui vielä ihan hyvin, kun itse sain ideasta kiinni. Ravi- ja laukkatyäskentely menikin sitten tosi huonosti Patun tullessa melko vahvaksi suusta. Heti valmennuksen jälkeen oli tosi paha maku suussa, mutta ei se enää minua harmita. Huonojakin päiviä on välillä, eikä se edes oikeasti niin huonosti mennyt. Eilen Patulla oli pitkästä aikaa vapaapäivä, ja tänään menin ilman satulaa kentällä. Ei tehty myyta kuin kävelty ja ravattu. mutta Patu oli joka tapauksessa ihan kiva.



Huomenna odottaakin jotain ihan muuta, nimittäin kaksipäiväinen kouluilu- ja maastakäsittelykurssi! Tuskin maltan odottaa, mutta samalla jännittää. En nimittäin yhtään tiedä, miten Patu käyttäytyy vieraassa paikassa. Toivotaan kuitenkin, että kaikki sujuu hyvin! Kurssista postailen varmasti kunnon postauksen mahdollisimman pian kurssin jälkeen.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ♥ olette hieno pari ♡
    Toivotaan että kurssi menee hyvin

    VastaaPoista
  2. Nii kato eihän Patu nyt niin kauhee ookkaan! ;) Tsemppiä kurssille :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista