maanantai 19. syyskuuta 2016

62,38%!!!

"Ajoittain jännittyneitä ja kipittäviä askelia, muuten hieno ja äänekäs suoritus :)"


Siinähän se meidän rata yhdessä virkkeessä. Kyllä Denise osaa yllättää!

Eilen oli kotiseuramme koulukisat. Lähdin Denisen kanssa radalle ilman mitään odotuksia, koska tiesin tamman olevan maneesissa aina vähän jännittyneempi ja huutelee kovasti kaverien perään kun on ihan yksin neljän seinän sisällä. Jännittyneisyyttä ei tällä kertaa kauheasti ollut, huutelua sentään kuitenkin... Ratana oli heC E.B. Special, meille muutaman kuukauden takaa tuttu rata.

Sain Denisen maneesiverkassa oikein kivaksi. Varsinkin laukka tuntui tosi kivalta verkassa.


Rata oli aika tasainen ja mukava. Omana tavoitteena oli vaan pitää ohjat kädessä ja ravi etenevänä koko radan ja siinä ainakin onnistuin. Vaikka Denise huuteli, se kuitenkin keskittyi työntekoon ihan hyvin. Rikkeitä ei tullut ollenkaan, numerot vaihteli 5,5 - 7,5. Huonoimmat numerot tuli oikean laukan nostosta ja keskikäynnistä, paras numero tuli siirtymisestä ravista keskikäyntiin.




Radan jälkeen fiilis oli hyvä, lopputervehdyksessä hymy vääntyi väkisin huulille! Toisaalta en tiennyt yhtään mitä odottaa tuloksista. Kun sitten tulokset kuulutettiin, meinasi pieni onnenkyynel vierähtää poskelle. 62,38% ja siinä vaiheessa jaetulle ensimmäiselle sijalle!! Rulleponi kuskeineen meni meistä vielä ohi, eli lopulta sijoitus oli jaettu toinen sija ja sinine ruusuke. 


Eniten hämmästelin, että molempien suuntien laukoista on kommentti "hyvä laukka"! Siis Deniselläkö?


Ja eihän siinä ollutkaan vielä kaikki, starttasin vielä ratsastuskoulun ponilla seuramme koulumestaruusluokan heB, ja uskomatonta kyllä, se mestaruuspokaali lähti minun mukaani. HeB:stä siis tuloksena 60,20% ja sija 1/10. Lisäksi voitin vielä "Harmoninen ratsukko" -erikoispalkinnon joka oli myöskin pokaali, ratsukkoon kuuluu tässä tapauksessa molemmat ponit. Lisäksi vielä hirveä läjä esinepalkintoja... Varsin onnistunut kisapäivä siis!


2 kommenttia: