sunnuntai 16. elokuuta 2015

Onnea matkaan pikkuinen

Käytiin tänään viemässä Rulle ylläpitoon lähitallille. Vaikka nyt tuntuu vähän haikealta, tämä oli paras vaihtoehto tähän tilanteeseen. Minä ja Riina ollaan hurjan pitkiä ponille eikä kummallakaan ole aikaa ja jaksamusta liikuttaa kahta ponia päivässä. Rulle on nyt jo päässyt lihomaan ihan muodottomaksi, ihan mahtavaa että se pääsee taas liikkumaan säännöllisesti. Ja ponia saamme käydä katsomassa vaikka joka päivä! Talli ei tosin tunnu yhtään miltään ilman Rullista ja sen metkuja, mutta kyllä siihen varmasti tottuu. Ja tuleehan poni vielä takaisin :)




Eilen ratsastin ponilla vielä viimeistä kertaa kotona ennen sen lähtöä. Kaikki sujui mutkattomasti, kuten aina. Rullen kanssa ei oikein ikinä tullut ratsastaessa vastaan mitään ongelmia, ja se oli minulle varmasti paras ensimmäinen "oma" poni minkä voi saada, samoin kuin Riinalle. Nyt Rullen on aika opettaa muille sama kuin mitä se opetti meille.

toukokuu -11

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä Pinja!♥ Rulle tulee varmasti hyvin toimeen uudessa kodissaan eikä teidän tarvitse murehtia kun ponille ei ole aikaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Rulle ei ansitse mitään varhaiseläkettä vielä :)

      Poista